×

پشتیبانی

پشتیبانی

1 : مراجعه حضوری
2 : تماس تلفنی
3 : همراه & ایمیل موسسه

[email protected] در صورت وجود هر گونه مشکل یا سوال می توانید با ما از طریق ایمیل در تماس باشید. با تشکر

ساعات کاری موسسه

شنبه-چهارشنبه : 9 صبح الی 5 بعدازظهر
پنج شنبه : 9 صبح الی 2 بعدازظهر
جمعه : فقط با وقت قبلی

درباره کشور هندوستان

سپتامبر 18, 2018 @ 7:27 ق.ظ:آخرین بروزرسانی

هند
امتیاز به این مطلب

هند با ۲۸ ایالت، ۱۸ زبان رسمی و با آب و هوائی بسیار متنوع در قاره آسیا قرار دارد. هند عنوان بزرگترین دمکراسی و دومین کشور پرجمعیت جهان را هم یدک می‌کشد.

هند که در روز پانزدهم اوت سال 1947 با پایان یافتن سلطه انگلستان به استقلال دست یافت،جمعیتی بیش از یک میلیارد و صد میلیون نفر با اقوام و مذاهب گوناگون دارد.

مساحت این کشور ۱/۳ میلیون کیلومتر مربع (۲/۱ میلیون مایل مربع) است [بدون در نظر گرفتن منطقه کشمیر تحت کنترل هند (۵۶۹/۱۰۰ کیلومتر مربع معادل ۸۳۰/۳۸ مایل مربع)]

پایتخت هند، دهلی نو  است و پرجمعیت ترین شهر  آن بمبئی می‌باشد.

اولین نخست وزیر هندوستان مستقل - جواهر لعل نهرو - بود. نخست وزیر مطرح دیگر هند خانم ایندیرا گاندی بود که در سال 1984پس از آن که دستور پاکسازی معبد طلایی آمریتسار از نظامیان سیک را به ارتش داد به ضرب گلوله محافظ شخصی سیک خود کشته شد.

هند در کنار چین یکی از موتورهای اصلی رشد اقتصادی در قاره آسیاست و اگر چه  از هر سه متخصص کامپیوتر در جهان، یک نفر هندی است، اما از سوی دیگر یک سوم مردم هند توانائی خواندن و نوشتن ندارند و ۲۵۰ میلیون نفر در این کشور در زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

صادرات اصلی هند را  محصولات کشاورزی، نساجی، سنگ‌های قیمتی و جواهرات، خدمات و تکنولوژی‌های نرم افزاری، تشکیل می‌دهد.

هندوستان قدرت اتمی است و خواستار کرسی دائمی در شورای امنیت سازمان ملل متحد است. از نظر تاریخی؛ هند بر سر مسئله کشمیر سه جنگ با پاکستانداشته است.

  • نام کامل: جمهوری هند

  • جمعيت: 1326801576 نفر - 2016

  • واحد پول: روپیه معادل ۱۰۰ پیس

  • دامنه اینترنتی:  in.

  • کد تلفن بین‌المللی: ۹۱ +

رسانه‌ها:

  • تلویزیون: شبکه تلویزیونی دولتی دوردارشان هند 21 شبکه مختلف و حدود ۴۰۰ میلیون بیننده دارد.

  • روزنامه‌ها: هندو (مدرس)، هندوستان تایمز (دهلی نو)، تایمز آو ایندیا (بمبئی)، و…

  • خبرگزاری:  پرس تراست آف ایندیا

  • رادیو: رادیوی عمومی آل ایندیا تنها شبکه ای است که اجازه پخش اخبار را داراست. اما تعداد رادیوهای خصوصی و  اف ام موسیقی هم بسیار است

هند
امتیاز به این مطلب

تحصیل در کشور هندوستان

سپتامبر 18, 2018 @ 7:27 ق.ظ:آخرین بروزرسانی

هند
امتیاز به این مطلب

کشور هند به صورت سنتی ، بعنوان کشوری شناخته شده است که دانشجویان زیادی در سطح بین المللی علاقه مند به جذب و ادامه تحصیل در این کشور می باشند. هند بعد از کشور چین ، بعنوان یکی از پرجمعیت ترین کشورهای جهان شناخته شده است که اقتصاد ، نظام آموزشی این کشور در این سال های اخیر در حال رشد بوده است. در حال حاضر یکی از بزرگترین سیستم های اموزشی در جهان پس از ( چین و ایالات متحده ) می باشد.هزاران کالج و دانشکده ها اعم از خصوصی و دولتی در هند مستفر می باشد.
نظام آموزشی عالی در هند در جهان دررتبه بندی QS در ۲۴ جهانی قرار گرفت . به ویژه از نظر کیفیت آموزشی آن در مهندسی و فن آوری افراد توسط موسسه فناوری علوم هند بنگلور و موسسه معتبر فناوری هند IITS شناخته شده و معتبر است.

دلایل انتخاب دانشجویان برای تحصیل در هند

۱٫ هزینه نسبتا پایین شهریه دانشگاه های هند
۲٫ تحصیلات به زبان انگلیسی
۳٫ رشته های تحصیلی متنوع
۴٫ مدرک زبان مورد نیاز نیست
۵٫ هزینه مخارج زندگی اعم از مسکن و خوراک مناسب می باشد
۶٫ معتبر بودن دانشگاه های بین المللی هند
۷٫ وجود ادیان و فرهنگ های متفاوت در هند

مقاطع تحصیلی در هند

۱٫ کارشناسی
۲٫ کارشناسی ارشد
۳٫ دکتری

مدت زمان تحصیل و یا طول دوره کارشناسی در هند حدود ۳ الی ۴ سال می باشد. این مدت زمان در دوره کارشناسی ارشد ۱ الی دو سال و در مقطع دکتری حدود ۴ الی ۵ سال است.

رشته های تحصیلی در دانشگاه های هند

۱٫ داروسازی
۲٫ انرژی هسته ایی
۳٫ ستاره شناسی
۴٫ بیوتکنولوژی
۵٫ اقیانوس شناسی
۶٫ مهندسی
۷٫ مدیریت MBA ، M.CO یا مدیریت بازرگانی
۸٫ بایوانفورماتیک
۹٫ حسابداری
۱۰٫ کامپیوتر
۱۱٫ تاریخ
۱۲٫ جغرافیا و …..

مدارک مورد نیاز متقاضی تحصیل در هند جهت اخذ پذیرش

۱٫ ارائه پاسپورت و کارت ملی متقاضی و کپی از آن
۲٫ عکس متقاضی
۳٫ ارائه مدرک زبان در صورتی که متقاضی مدرکی داشت
۴٫ ترجمه آخرین مدرک تحصیلی
۵٫ ترجمه ریز نمرات متقاضی
جهت اپلای کردن و اقدام جهت تحصیل در هند ، متقاضیان می توانند از طریق وب سایت رسمی دانشگاه مورد نظر جهت اخذ پذیرش در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس ، پیش از شروع دوره خود اقدام نمایند.
اگر کسی تابعیت کشور هند را دارا باشد و یا از شهروندان هند به شمار رود ، جهت تحصیل در هند نیاز به اخذ ویزا ندارد و می تواند بدون اخذ ویزا تحصیلی اقدام به تحصیل در دانشگاه های هند نماید.
یکی از مواردی که متقاضیان تحصیل در هند بایستی به آن واقف باشند این است که کشور هند برای دانشجویان ، ویزای کار صادر نمی نماید و دلیل آن جمععیت انبوه و زیاد این کشور است چراکه بیکاری و اقتصاد ضعیف این کشور بازار کار چندانی ندارد. بنابراین تا زمانی که برای افراد بومی و تابع هندی بازار کاری نباشد ، برای دانشجویان بین الملی نیز مجوزی در این خصوص دولت هند صادر نخواهد کرد.
از موارد دیگری که متقاضی تحصیل در کشور هند باید بداند این است که ، تنها دانشجویان در مقطع تحصیلی در مقطع دکتری می توانند اقدام به اخذ ویزای همراه نمایند و اگر شخصی قصد تحصیل در کشور هند در مقطع کارشناسی ارشد و یا کارشناسی را داشت ، حتما باید بصورت جداگانه برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام نماید .

متقاضیان تحصیل در هند ، اگر قصد ادامه تحصیل در هند را دارند ، حتی اگر مدرک زبان ندارند حتما بایستی زبان انگلیسی خود را تقویت نمایند و حتی می توانند جهت بالابردن سطح زبان خود در کلاس ها و دوره های زبان که انگلیسی که در اکثر کالج های هند و در بیشتر شهرهای این کشور برگزار می شود شرکت نمایند و دوره های زبان آن در دو دوره چهارماه و شش ماهه تشکیل می گردد.

تحصیل و اخذ پذیرش در مقطه دکتری PHD در هند
در مورد تحصیل در مقطع دکتری ، در تمامی رشته های تحصیلی در هند نیاز به معرفی سوپروایزر و یا استاد راهنما است. جهت اخذ پذیرش در این مقطع متقاضی بایتسی حدود بیست و چهار ماه را در هند سپری نماید و سپس در این دوران سوپروایزر و استاد راهنمای خود را انتخاب نماید. کلیه مدارک تحصیل و ترجمه آن همراه با ریز نمرات تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد باید توسط متقاضی ارائه گردد. هزینه تحصیل در مقطع دکتری در هند مناسب است و معمولا در طول دوره حدود سه هزار و یا چهار هزار دلار هزینه می شود.

در پایان مقاله در خصوص تحصیل در دانشگاه های هند در تمامی مقاطع تحصیلی باید به این نکته اشاره نمود که ، هرچند دانشگاه های بسیار زیادی در هند مستقر می باشد ولیکن تنها تعداد محدودی از این دانشگاه ها نسبت به سایر دانشگاه های دیگر هندوستان از اعتبار بیشتری برخوردار است. لذا بهتر است متقاضیان تحصیل در هند قبل از اقدام کردن جهت تحصیل در هند حتما تحقیقات لازم را در مورد کشور هند انجام دهند ، چراکه با پرداخت هزینه های دانشگاه و زندگی در هند ، متقاضیان می توانند جهت ادامه تحصیل کشورهای اروپایی و یا حوزه شنگن را گزینش نمایند .

هند
امتیاز به این مطلب

ویزای کاری کشور هندوستان

سپتامبر 18, 2018 @ 7:27 ق.ظ:آخرین بروزرسانی

هند
امتیاز به این مطلب

کار در هند به معنی شرکت در یکی از اقتصاد های در حال رشد است اما فی الحال زمینه های کاری در کشور هند همان طور که گفته شد معین ومحدود هستند و نقطه قابل ذکر این که کشور هند دارای دومین نیروی جهان است .

رقابت برای مشاغل با مهارت در میان کارکنان واجد الشرایط در هند بالاست .

شاید کشور هند از نظر عقاید مذهبی و جذابیت های توریستی مورد توجه اتباع خارجی می باشد . اما به جرات میتوان گفت کشور هند تنها به عنوان معبری موقت ,لذت بخش میباشد اما وقتی شخصی قصد اقامت مدت دار و یا دائم در کشور هند را داشته باشد میبایست قبل از ورود بسیاری لز موارد را مد نظر قرار دهد که اعظم این موارد تفاوت های فرهنگی فاحش است .

از دیگر مشکلات کاری موجود در کشور هند ,میتوان به فساد موجود در سیستم نداشتن استاندارد های کسب و کار در سطح بین المللی و فرهنگ مقابله ای با افراد خارجی اشاره کرد .

دولت کشور هندوستان ,جمهوری فدرال است و دین مردم آن کشور هندوئسم میباشد و پایین ترین هزینه های زندگی را در این کشور میتوان یافت .

غالب جمعیت این کشور را نژاد هندی اریایی با آمار ۷۲% در جمعیت تشکیل میدهد . جرم و جنایت به خصوص ارتکاب جرایم جنسی آمار بالایی دارد و خرافه در بین مردم کشور هند نفوذی عمیق دارد  اما با این وجود باز هم ممکن است عده ای کشور هندوستان را مقصد خود برای زندگی و کار اقدام نماید . به هر روی اتباع خارجی که متقاضی کار در کشور هند میباشد و مایل به ورود به آن کشور از طریق ویزاهای کاری هستند و چه آن دسته از اتباع خارجی که در کشور هند اقامت دارند جهت کار در هند نیازمند دریافت مجوزات لازم میباشد .

متقاضی کار در هند با اشتغال به کار تمام وقت و یا ثبت شرکت و سرمایه گذاری مانند سایر کشور ها با پرداخت مالیات میتوانند به اقامت دائم کشور هندوستان دست یابند منتهی آمار بالایی از اخذ اقامت هندوستان از طریق کار در این کشور و یا سایر طرق وجود ندارد

سیستم مالیاتی در کشور هندوستان بر اساس درصدی از درآمد میباشد اشخاصی که درآمد آنها ۲۵۰۰۰۰ روپیه میبباشد ۰% مالیات تعلق پیدا میکند . و اشخاصی که درآمد آنها ۵۰۰۰۰۰ روپیه باشد ملزم به پرداخت ۲۰ درصد درآمد به عنوان مالیات می باشند.و اشخاص با درآمد ۵۰۰۰۰۰ روپیه می بایست مالیاتی بالغ لر ۳۰  درصد را پرداخت نمایند.

گذشته از مجوز کار جهت اشتغال در هند از جمله ملزومات اولیه داشتن رزومه می باشد که در آن به مواردی از جمله تحصیلات ،شرایط سنی سابقه کاری و آشنایی با زبان انگلیسی می باشد. ارائه رزومه غالبا از طریق اینترنت صورت می پذیرد.که می بایست به زبان هندی و انگلیسی صورت می گیرد البته لازم به ذکر است که جرایم توزیع خدمات  رزومه حجم قابل توجهی دارد

داشتن  دانش زبان انگلیسی رابطه ای مستقیم با پیدا کردن کار در هندوستان دارد چرا که مردم کشور هندوستان اکثریت قریب به اتفاق در کنار زبان هندی به زبان انگلیسی صحبت می کنند.

مدت  ویزای کار کشور هند ۱۲۰ روز می باشد  شخص متقاضی کار در کشور هند که قصد ورود به آن کشور و اخذ اقامت آن کشور را دارند می بایست به سفارت آن کشور مراجعه کرده و با ارائه پاسپورت معتبر ، که کارفرکا به کشور هند مدارک تحصیلی و یک قرارداد یدعوتنامه کاری از یک کارفرما به کشور هند  و مدارک تحصیلی و یک قرارداد با جزئیات حقوق و دستمزد و دلیلی منطقی که چرایی استخدام شما را به روشنی اثبات نماید.

می توان گفت شاید بهترین فرصت های شغلی  در پست های دانشگاهی این کشور یافت می شود آن هم برای اتباع انگلیسی و آمریکایی که در دانشگاههای ان کشور تحصیل کرده باشند.

در خواست ویزای کار در کشور هند در پائین ترین آمار ویزاهای درخواستی قرار دارد در واقع می توان گفت سرمایه گذاری در هند در صورت داشتن سرمایه شاید بسیار معقول تر از سایر طرق خواهد بود چرا که هندوستان در صدر کشورهایی قرار دارد که دارای نیروی کار ارزان می باشد گذشته از آن فرهنگ تدافعی  در مقابل اتباع ایرانی وجود ارد که  آن ها را جهت فراهم آموردن شرایط معمولی ملزم به پرداخت هزینه های گزاف می نماید .

سرمایه گذاران خارجی و شرکت ها و یا کارمندان بین المللی کار در هند که اقامت ندارد می توانید از دو استراتژی دولت برای اجتناب از مالیات مضاعف بهره مند شوند.  DTAA

در کل پیشنهاد می شود جهت مهاجرت کاری سایر کشور ها را نیز بررسی نموده و با دیدگاهی باز نسبت به آینده خود تصمیم گیری نمائید.

هند
امتیاز به این مطلب

ثبت شرکت در کشور هندوستان

سپتامبر 18, 2018 @ 7:27 ق.ظ:آخرین بروزرسانی

هند
امتیاز به این مطلب

شرکت در هند به دلیل پیچیدگی در سیستم ممکن است دو ماه زمان ببرد.

به دلیل نیاز به PAN CARD – Primary Account Number جهت ثبت شرکت در هند ، به هیچ عنوان و از هیچ طریقی امکان ثبت شرکت سریع تر وجود ندارد.

ولی نگران نباشید

زمان بندی ثبت شرکت در هند را به تفصیل برای شما آورده ایم

زمان بندی ثبت شرکت در هند:
– 21 روز کاری برای اخذ PAN CARD
– 4 روز برای تایید نام شرکت در هند
– بعد از تایید نام برای ثبت شرکت در هند 4 روز زمان نیاز است

زمان بندی ادامه کار پس از ثبت شرکت :
افتتاح حساب بانکی: 15 روز کاری
اخذ کد مالیاتی: 15 روز کاری

• زمان لازم از استارت ثبت شرکت تا افتتاح حساب 23 روز می باشد

نکات کلی برای ثبت شرکت در هند:
سهامداران می توانند از هر ملیتی باشند.
نیازی به حضور در هند نیست.

پیش نیازهای لازم برای ثبت شرکت در هند:
حداقل سرمایه اولیه 100 هزار روپیه معادل 2050 دلار
تعداد سهامداران حداقل 2 نفر
امضای الکترونیکی
IDN ( INDIN DIRECTOR NOMBER )
مدارک برابر اصل
داشتن حداقل یک آدرس رجیستر شده در هند

افتتاح حساب بانکی در هند:
بانک های پالیز می توانند به هنگام ثبت در آنها افتتاح حساب کنند.
AXIS Bank
UCO Bank
ICICI Bank
HDFC Bank
و …

در هند قوانین سختگیرانه ای برای KYC اجرا می شود ولی ما سعی می کنیم که افتتاح حساب بدون حضور شما انجام گیرد ولی ممکن است افتتاح حساب منوط به مراجعه شما به یکی از شعب بانک مربوطه باشد.

به هنگام ثبت شرکت در هند و افتتاح حساب نیاز است که مبلغ را به عنوان ذخیره در بانک های هند نگه دارید. این مبلغ ، به بانک مربوطه بستگی دارد اما عموما برای داشتن یک حساب جاری در هند نیاز است که حداقل 10000 روپیه در حساب خود داشته باشید.

مالیات بر ارزش افزوده:
مالیات بر ارزش افزوده در هند بستگی به کالا و خدمات شما دارد. این رقم در حدود 7.5 % خواهد بود.

کد واردات و صادرات:
برای امور بازرگانی نیاز به کد واردات و صادرات خواهید داشت که هزینه ای 350 دلاری درپی دارد.

چنانچه بعد از ثبت شرکت در هند نیاز به دفتر کار مجازی باشد، هزینه های آن حدودا 200 دلار خواهد بود که این هزینه هر 3 ماه یک بار پرداخت می شود.

پس از ثبت شرکت در هند ، نخستین ثبت خدماتی جهت اداره شرکت به صورت غیرحضوری در هندوستان به شما ارائه می دهد

خدمات دفاتر مجازی:
فوروارد کردن تلفن های شرکت
فوروارد کردن فمس شرکت
فوروارد کردن نامه های رسیده

حسابداری:

چنانچه پس از ثبت شرکت نیاز به حسابدار دارید این خدمات شامل موارد زیر است:
– حسابداری
– پرداخت هزینه های سالیانه
– پرداخت صورت حساب های ROC
– پر کردن اظهارنامه های مالیات بر ارزش افزوده و ارسال آن

هزینه دستمزد حسابدار در هند:
شرکت های خوابیده و بدون کارکرد : سالانه 1200 دلار
شرکت های کوچک ( تا 36 برگ سند حسابداری ) : سالانه 2000 دلار
شرکت های بزرگ ( تا 100 برگ سند حسابداری ) : سالانه 3600 دلار

هند
امتیاز به این مطلب

بالا